Este interzis să jigniți, amenințați, înjurați, vorbiți vulgar cu un alt jucător. Sunt sancționate și jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise în altă limbă precum: fmm, fgm, dzm etc cât și insultele aduse părinților. Riscați să primiți mute pentru cel puțin 10 de minute sau în funcție de faptă să fiți chiar banati pentru cel puțin 1 ora.
Nu aveți voie să faceți "spam" pe chat, asta însemnând să nu repetați același mesaj de mai multe ori. Rostul acestei reguli este de a preveni aglomerarea și îngreunarea chatului cu mesaje repetate. La două mesaje de același fel repetate veți fi avertizați, iar la al 3-lea primite mute pentru cel puțin 10 de minute.
Nu aveți voie să abuzați de butonul de CAPS LOCK, prima abatere nu se sanctionează, dar în cazul abuzurilor se pedepsește cu mute pentru cel puțin 10  minute, însă stafful pot folosi comanda pentru a anunța un eveniment sau pentru a face un anunț important.   
Nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere de jocuri, în cazul în care numiți un server în privatul altui jucător (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.) pentru a vă întâlni pe acel server faptă se sanctionează cu ban permanent.
Se pedepsește cu mute permanent și reclama canalelor de youtube dacă nu aveți grad de youtuber.
Nu aveți voie să postați linkuri în chatul global in afara de wwwimgur.com. (mute permanent)
Nu aveți voie să folosiți programe care pot influența atât jocul dumneavoastră cât și jocul altor jucători (Hack/Mod/Cod/Tools/etc). Doar aplicațiile precum OptiFine, 5zig, Labymod etc sunt permise, în caz contrar, la prima abatere veți fi pedepsiți cu ban cel puțin 1 zi, iar la a 2-a abatere cu ban permanent.
Nu aveți voie să jucați alături de un "hacker" și aveți obligația de a-l raportă unui admin. în caz contrar veți fi complice la incălcarea regulei numar 7. 
Nu aveți voie să înjurați sau să jigniți membri staffului. Există riscul să nu mai puteți juca pe acel cont (ban permanent).
Nu aveți voie să cereți iteme sau grade de la admini. Riscați să primiți mute, kick sau ban.
Nu aveți voie să vă setați casa în protecția altui jucător fără acordul acestuia. Există posibilitatea să fiți banati pentru 6 ore. (Survival 1.12)
Cei care abuzează de comanda report sau ajutor OP vor primi kick sau ban.   
Nu aveti voie sa folosiți sisteme anti-afk. La prima abatere veți fi sancționați cu ban 6 ore, iar la a 2-a abatere cu ban 12 ore.
Trapul va fi sanctionat doar in cazul in care va fi facut la /is warp. La prima abatere veti fi sancționați cu ban 6 ore, iar la a 2-a abatere cu ban 12 ore. (SkyBlock, Acid Islands)
Mențiuni:

Nu aveți voie să abuzați de bugurile/problemele serverului. Dacă găsiti un bug și îl raportați în privat unui admin veți fi recompensat.
Nu recomandăm să deschideți linkuri chiar dacă persoana respectivă vă este cunoscută sau face parte din staff. Dacă o faceți! o faceți pe propria răspundere!
La întrebarea "Ai citit regulamentul?" de la secțiunea Cerere Helper trebuie să răspundeti cu: "Vreau Helper".
Nu aveți voie să ieșiți din joc sau arenă în timpul unei lupte, în caz contrar pierdeți toate itemele din inventar. 
Nu aveți voie să cereți grade pe server sau verificarea cererilor de grad pe server. 
Capcanele și/sau /tpa+kill sunt permise. Dacă acceptați cererea de teleportare la alt jucător O VEȚI FACE PE PROPRIA RĂSPUNDERE.